Pulberea de Baza
PH Alcalină cu Magneziu / Potasiu / Calciu, 300g

Echilibrul mineral vizat

Raport optim de potasiu, magneziu și calciu pe baza exemplului naturii

Interacțiune perfectă cu duoul de vitamine D3 K2 pentru oase, mușchi și sistemul imunitar

Pulberea de baza ph alcalin

Echilibrul mineral bazat pe exemplul naturii

 • Cea mai bogată Pulbere de bază în potasiu pe bază de citrați și lactat: fără sodiu, bogată în potasiu, raport calciu/magneziu de 3:2
 • Potasiul este cel mai important mineral care formează baze în fructe și legume și în toate celulele corpului
 • Bun pentru sistemul imunitar, nervi, mușchi și oase, pentru tensiunea arterială și inimă, mai puțină oboseală, precum și pentru păr frumos, unghii puternice și piele suplă
 • Fara aditivi: fara umpluturi, zahar, lactoza si arome
 • Bun pentru intestine și digestie: cu lactat de calciu din fermentație fără lactate
 • Racoritoare cu lamaie naturala, indulcit subtil cu Stevia* si fara zahar
 • Vegan

Interacțiune perfectă cu duo-ul de vitamine D3 si K2

Potasiul, magneziul (Mg) și calciul (Ca) completează perfect vitaminele D3 și K2

În ceea ce privește cantitatea, potasiul este cel mai important mineral alcalin din nutriție și din fiecare celulă a organismului. Are efecte centrale și adesea subestimate asupra sănătății.

Potasiul ajută la menținerea tensiunii arteriale normale și este important pentru funcționarea normală a nervilor și a mușchilor.

În Europa, însă, potasiul este limitat în dietă și se consumă mult prea mult sodiu. Foarte putini ating cele 4,7 g de potasiu pe zi recomandate de Consiliul pentru Alimentație și Nutriție din SUA.

Ca și vitaminele D3 și K2, Magneziul este important pentru întreținerea oaselor. Aproximativ 50 până la 60% din conținutul total de magneziu din corp se găsește în oase și dinți. Mineralul esential este cofactorul celor 2 proteine (25-hidroxilaza si 1α-hidroxilaza) care formeaza forma activa a vitaminei D (1,25(OH)2vitamina D3) din vitamina D3. Prin urmare, atunci când luați duo-ul de vitamine, trebuie să aveți grijă pentru a asigura un aport suficient de magneziu.

Magneziul joacă, de asemenea, un rol central în funcționarea a peste 300 de enzime din organism și susține, printre altele, metabolismul energetic, echilibrul electrolitic, nervii și mușchii și sinteza proteinelor.

De asemenea, calciul joacă un rol cheie în interacțiunea dintre vitaminele D3 și K2. Calciul este necesar pentru menținerea oaselor normale, în timp ce vitamina D3 sprijină absorbția și utilizarea normală a calciului. Aproape 100% din calciul din corpul nostru se găsește în oase și dinți.

La copii, calciul contribuie la creșterea sănătoasă și la dezvoltarea oaselor.

Vitamina C și Zinc pentru sistemul imunitar

Un ajutor suplimentar pentru sistemul dumneavoastră imunitar este vitamina C și zinc din Pudra de bază plus Dr. Jacob’s. Vitamina C susține funcționarea normală a sistemului imunitar, în special în timpul și după o activitate fizică intensă. Aproape nicio vitamină nu are atât de multe efecte dovedite științific asupra sănătății asupra organismului nostru precum vitamina C. Împreună cu zincul, vitamina susține protecția celulelor împotriva stresului oxidativ.

Zincul este un cofactor pentru multe reacții enzimatice din corpul nostru și susține de ex. metabolism normal al vitaminei A, menținerea oaselor, părului, pielii și unghiilor normale și metabolismul acido-bazic normal. Corpul uman conține aproximativ 2-4 g de oligoelement esențial, care este distribuit pe toate organele. Este o componentă a peste 3000 de proteine și enzime.

Echilibrul Electrolitilor– eficient în mod natural în fiecare celulă

Pulberea de bază plus Dr. Jacob’s conține minerale pe bază de citrat și lactat. Citrații se găsesc în multe alimente și sunt o parte naturală a celulelor noastre. Compușii minerali organici precum citrații sunt foarte bine absorbiți și metabolizați de organism. Citrații funcționează numai în celulă și, prin urmare, sunt blânzi cu tractul gastrointestinal.

În mitocondrii (centrale electrice celulare), o moleculă de citrat leagă trei molecule de acid, care sunt apoi transformate în energie în ciclul acidului citric.

Ciclul acidului citric formează circuitul central în metabolismul energetic uman. 1 lingură (6 g) Pulberea de bază Dr. Jacob’s are valoarea de bază PRAL (încărcare potențială acidă pe rinichi) de 800 g de fructe și legume, tot datorită potasiului. Valoarea PRAL este o valoare care este frecvent utilizată pentru a evalua efectul de formare a acidului sau a bazelor alimentare.

Pudra de bază plus Dr. Jacob's pentru sanatatea ta si la functiile normale ale corpului

Pulberea de bază Dr. Jacob’s si nutrienții pe care îi conține, pot aduce următoarea contribuție dovedită științific la sănătatea dumneavoastră și la funcțiile normale ale corpului:

Säure Basen Stoffwechsel

Susține metabolismul acido-bazic
– cu zinc

Müdigkeit Energie

Reduce oboseala si sustine metabolismul energetic
– cu magneziu

Vitamine D und K wirkungen bei Knochen und Zahne

Conservarea oaselor și a dinților
– cu calciu, magneziu, vitamina D

Normaler Blutdruck

Menține tensiunea arterială normală

– bogat în potasiu și sărac în sodiu

Kollagenbildung

Susține formarea de colagen pentru funcționarea normală a cartilajului
– cu vitamina C

Vitamine D und K wirkungen an Muskelen

Susține funcția musculară și sistemul nervos
– cu potasiu, magneziu

Susține echilibrul electrolitic
– cu magneziu

Haut Haar Nägel

Păstrează oasele, unghiile, părul și pielea
cu zinc

Susține enzimele digestive
– cu calciu

Vitamine D und K wirkungen auf Immunsytem

Susține sistemul imunitar
– cu vitamina D, zinc, vitamina C

Susține funcția inimii
– cu vitamina B1

Proteinsynthese A

Susține sinteza proteinelor
– cu magneziu și zinc

Ideal pentru sport

Mineralele pe care le conține sunt importante pentru funcția musculară (potasiu și magneziu), precum și pentru sinteza normală a proteinelor (magneziu și zinc).

Când transpiram, pierdem nu doar apă, ci și minerale (sodiu, potasiu, magneziu, calciu și zinc). Rezervele sunt cel mai bine completate în timpul exercițiului:

Cu 1 lingura de masura pe litru de apa obtineti o bautura ideala, izotona.

Un alt sfat este să-l combinați cu suc de legume: amestecați 1 lingură de Pulbere de bază Dr. Jacob’s cu 200 ml apă minerală și 200 ml suc de legume.

Sucul de legume conține adesea sare ca ingredient – de preferință sare de mare – și, prin urmare, este un ingredient sensibil al rețetei, mai ales pentru persoanele care pierd mult sodiu prin transpirație – Electroliti

Important pentru femeile peste 50 de ani ​

Calciul continut in 2 cupe (doza zilnica) ajuta la reducerea pierderii minerale osoase la femeile aflate in postmenopauza.

Densitatea minerală osoasă scăzută este un factor de risc pentru fracturile cauzate de osteoporoză. Acest lucru este deosebit de important pentru femeile cu vârsta peste 50 de ani.

Efectul pozitiv se obține cu un aport zilnic de cel puțin 1200 mg de calciu din toate sursele.

Există mulți factori de risc pentru fracturile cauzate de osteoporoză. Prin urmare, modificarea oricăruia dintre acești factori poate avea sau nu un efect pozitiv.

Ce avantaje are Pulberea de bază Dr. Jacob's?

Pulberea de bază Dr. Jacob's

Avantaje:
 • Cel mai bun raport preț- continut
 • Fără adaos de sodiu, umpluturi, lactoză și arome
 • Cu mult potasiu
 • Calciu și magneziu în proporție de 3:2 ca în legume și fructe
 • Doar cantități mici de carbonați
 • Fabricat și testat independent în laborator în Germania
 • 100 % Vegan

Alte produse

Dezavantaje:
 • Preț mai mare cu mai puține minerale care formează alcalinitate
 • Cu adaos de sodiu și multe altele
 • Puțin potasiu
 • Adesea prea mult calciu
 • Adesea mulți carbonați
 • Fabricat parțial în străinătate la standarde scăzute
 • Adesea cu vitamina D de origine animală

Interacțiune perfectă

Vitamina ulei D3K2 Dr. Jacob's &
Dr. Jacob's Basenpulver plus

Vitamina D3K2 este perfect completată de mineralele care formează Pulberea de minerale de baza
5/5
TVA inclus fără costuri de transport
Pulberea de bază a lui dr. Jacobs plus: Conținut 0,3 kg (350 ron* / 1 kg)

Întrebări frecvente despre Pudra de bază

Da, Pulberea de bază plus Dr. Jacob’s este vegana.

Copiii ar trebui să utilizeze cantități mai mici.

Recomandarea de consum pentru copiii cu varsta de 4 ani este o jumatate de lingura de masura pe zi, pentru copiii incepand cu 10 ani o lingura de masura pe zi.

Asigurați-vă că nu lăsați suplimentele alimentare la îndemâna copiilor mici.

Aportul de sodiu din suplimentele alimentare nu este, în general, recomandat, deoarece în cele mai multe cazuri mai mult de cantitatea maximă de 1,5 g de sodiu pe zi recomandată de Societatea Germană pentru Nutriție (DGE) este luata din aportul de alimente. O deficiență de sodiu este dată doar în cazuri rare.

Pulberea de bază plus Dr. Jacob’s acordă o mare importanță unei compoziții de nutrienți cât mai naturali. Nici nutrienții din alimente nu apar izolat în natură. Din păcate, presupunerea că diverse minerale, în special calciul și magneziul, împiedică reciproc absorbția în intestin este larg răspândită. Cu toate acestea, nu este cazul, deoarece mineralele sunt absorbite în celulele intestinale prin diferite canale de transport.

Mai degrabă, absorbția mineralelor depinde de cantitatea consumată într-o porție. Obțineți cea mai mare rată de absorbție posibilă dacă luați minerale pe parcursul zilei.

Bicarbonatul de sodiu oferă sodiu și bicarbonat. Sodiul este un mineral pe care adesea îl ingerăm în exces sub formă de sare (clorura de sodiu). Alte minerale, în special potasiul, magneziul și calciul, sunt de obicei neglijate.
Agenții alcalini pe bază de carbonat, cum ar fi bicarbonatul de sodiu oferă, de asemenea, cantități mari de bicarbonați sau carbonați foarte alcalini. Acestea lucrează deja în stomac și neutralizează acidul gastric. Agenți alcalini pe bază de citrat, cum ar fi Pulberea de bază plus Dr. Jacob’s, pe de altă parte, neutralizează semnificativ mai puțin acidul din stomac.

Pulberea de bază plus Dr. Jacob’s se bazează pe exemplul legumelor și fructelor și, pe lângă citrați, oferă și minerale organice valoroase precum potasiu, calciu și magneziu, dar puțin sodiu.

Potasiul este principalul mineral nu numai în legume și fructe, ci și în celulele corpului nostru. Avem nevoie de potasiu pentru a menține tensiunea arterială normală și pentru ca mușchii și nervii noștri să funcționeze normal. În Europa, potasiul este deficitar în dietă și se consumă mult prea mult sodiu.

De obicei, nu este o problemă pentru un organism sănătos să utilizeze cantități mari de potasiu. Înainte de dezvoltarea agriculturii, oamenii consumau aproximativ 10,5 g de potasiu pe zi. Un studiu realizat de Sebastian et al. (2006) arată chiar și cantități de 15,6 g de potasiu pe zi sunt bine tolerate dacă funcția rinichilor este normală.

Cu toate acestea, există contraindicații pentru un aport foarte mare de potasiu, cum ar fi hipercalicemia, insuficiența renală cronică, alcaloza sau tulburările (legate de medicamente) ale echilibrului de potasiu și utilizarea anumitor medicamente

Nu ați primit răspuns la întrebarea dvs.?
Întrebați aici:

1Tripkovic et al. (2017) ↩ 2Vitamin K unterstützt die Erhaltung normaler Knochen↩

*Die tägliche Einnahme von 800 I.E. Vitamin D aus allen Quellen führt bei älteren Menschen ab 60 Jahren zu einer Verminderung des Sturzrisikos in Zusammenhang mit körperlicher Instabilität und Muskelschwäche. Insbesondere bei Männern und Frauen ab 60 Jahren sind Stürze ein Risikofaktor für Knochenbrüche.