Dr. Jacob's
Vitamina D3 ulei

Hormonul Soarelui sub forma de picaturi

Vitamina uleioasa D3 cu o pipetă practică pentru dozarea ușoară

Pentru oase și sistemul imunitar

Vitamina D3 de calitate farmacopee
Beneficiile vitaminei D3 de la
Dr. Jacob's

 • Raport calitate/preț excelent: 1.200.000 UI per sticlă
 • Biodisponibilitate optimă datorită vitaminei D pe bază de ulei
 • Stabilitate optimă prin forma naturală a vitaminei E
 • Fabricat în Germania cu vitamina D din Germania în calitate de farmacopee
 • Vegetarian

Comandă din magazinul
Comunitatii Tiroida Romania

Vitamina D3 – vitamina soarelui

Apararea corpului tau are nevoie de vitamina D a soarelui!

Aerul proaspăt, exercițiile regulate și o dietă echilibrată formează baza pentru o sănătate stabilă. Dar uneori sistemul imunitar poate folosi puțin „ajutor suplimentar”.

Vitamina D3 – hormonul soarelui contribuie la sănătate și la sistemul imunitar în multe feluri. Cu toate acestea, conform unui studiu al Institutului Robert Koch (RKI), populația are deficienta în mare parte de vitamina D . Datorită rezultatelor convingătoare ale studiilor, vitamina D a câștigat în importanță în ultimul deceniu.

Vitamina D3 joacă un rol important în metabolismul calciului, alaturi de cofactorii Magneziu si Vitamina K2 sprijina absorbția calciului și contribuind la nivelurile normale de calciu in sânge. Vitamina D susține menținerea funcției oaselor, dinților și mușchilor. Ajută la reducerea riscului de fracturi la persoanele in vârsta.

Vitamina D este, de asemenea, importantă pentru sistemul imunitar și pentru diviziunea celulară normală. Aceasta formează baza pentru sănătatea celulară de durată.

Dr. Jacob's Vitamina uleioasa D3 pentru sănătatea ta

Vitaminele pe care le conține contribuie la următoarele funcții normale ale corpului:

Vitamina D susține:

Vitamine D und K wirkungen auf Immunsytem

Funcția sistemului imunitar

Vitamine D und K wirkungen an von Calcium Phosphor

Absorbția și utilizarea calciului și fosforului

Vitamine D und K wirkungen bei Knochen und Zahne

Conservarea oaselor și a dinților

Vitamine D und K wirkungen bei calcium im blut

Nivel normal de calciu din sânge

Vitamine D und K wirkungen bei kinder

Creșterea sănătoasă și dezvoltarea oaselor la copii

Vitamine D und K wirkungen an Muskelen

Păstrarea funcției musculare

Vitamine D und K wirkungen an Zellteilung

Funcția diviziunii celulare

Reducerea riscului de cădere*

*Aportul zilnic de 1000 UI de vitamina D din toate sursele duce la o reducere a riscului de cădere asociata cu instabilitatea fizică și slăbiciune musculară la persoanele în vârstă de 60 de ani și peste. Căderile sunt un factor de risc pentru fracturi, în special la bărbați și femei cu vârsta peste 60 de ani.

Materii prime de înaltă calitate, cu stabilitate pe termen lung

Viitamina ulei D3 Dr. Jacob’s conține materii prime de înaltă calitate, de calitate farmaceutică. Toate ingredientele provin din Europa.

Vitamina D3 folosită este obținută prin iradierea cu lumină UV a cerii de lână (lanolină), care provine din lâna de oaie de la animale vii. Sunt necesare doar aproximativ 0,02 g de lanolină pentru a produce vitamina D per sticlă de ulei de vitamina D3. Vitamina D3 din lanolină este cea mai eficientă și mai bine studiată formă de vitamina D din lume. Vitamina D3 de înaltă calitate este produsă în calitate de farmacopee în Germania.

Rezultatele analizei produsului confirmă stabilitatea pe termen lung a conținutului de vitamine. Pentru stabilitate și biodisponibilitate optime, vitamina D3 solubilă în grăsimi este dizolvată în ulei MCT stabil la oxidare și îmbogățită cu familia naturală de vitamina E ca antioxidant.

Dr. Jacob's Vitamina ulei D3 forte – doză foarte mare

Vitamin D3 Forte

Vitamina D3 hormonul soarelui este disponibilă si in doze mai mari.

Vitamina ulei D3 forte Dr. Jacob’s conține 50 µg de vitamina D3 (2000 UI) per picătură. Vitamina ulei D3 forte Dr. Jacob’s are cel mai bun raport preț-doză – cu 600 de porții per pachet.

Ce avantaje are Vitamina ulei D3 (forte) Dr. Jacob's?

Vitamina ulei D3 (forte)
Dr. Jacob's

Avantaje:
 • Cel mai bun raport pret performanta
 • 600 de porții pentru întreaga familie
 • Picăturile pot fi dozate individual - și pentru sugari
 • Stabilitate ridicată pe termen lung datorită formei naturale a vitaminei E
 • Biodisponibilitate ridicată datorită uleiului MCT ca bază
 • Fabricat și testat independent în laborator în Germania
 • 100% vegetarian

Alte produse

Nachteile:
 • Preț mai mare sau porții mai puține
 • Mai puține porții, sunt necesare mai multe preparate
 • Adesea tablete - nepotrivite pentru copii
 • Fără forma naturală a vitaminei E
 • Biodisponibilitate mai scăzută
 • Fabricat parțial în străinătate la standarde scăzute
 • Adesea, tablete capsule făcute din gelatină

Dr. Jacob's Vitamina D3 Produse

Vitamin D3 Forte

Dr. Jacob's Vitamin D3 forte

Pret bun 2000 U.I./picatura

70 ron

Disponibil in Abundenta.org magazinul online oficial al lui Dr. Jacobs in Romania, în curand si in ​​farmacii. Faceți clic pe butonul de mai sus pentru a fi dus la furnizorul relevant.

Întrebări frecvente despre vitamina D3

Pentru copii incepand cu varsta de 6 luni, recomandăm 1 picătură pe zi de D3K2 800UI (până la 5 picături dacă este nevoie crescută). Societatea Germană pentru Nutriție recomandă un aport zilnic de 800 UI (20 μg) de vitamina D3K2 pentru copii, în absența sintezei endogene. Vitamina Ulei Dr. Jacobs  D3K2 Forte este necesara pentru adulti. Din motive de sănătate, totuși, pot fi indicate niveluri mai mari de aport de vitamina D3.
Pentru o doză mai mare, produsul nostru Vitamina ulei D3K2 forte Dr. Jacob’s este cu 2000 UI per picătură.

Valoarea vitaminei D din sânge 25OH Vitamina D trebuie analizata ca bază pentru dozarea corectă a preparatelor cu vitamina D3. Vă recomandăm să coordonați doza individuală cu medicul dumneavoastră.

Produsul Vitamina ulei D3 este un supliment alimentar. In cazul suplimentelor alimentare trebuie facuta o recomandare de consum zilnic precum si afirmatia ca aceasta nu trebuie depasita.
Cu toate acestea, prospectul mai precizează că niveluri mai mari de aport de vitamina D pot fi indicate din motive de sănătate. Valorile respective ale serului sanguin sunt folosite ca bază pentru dozarea preparatelor cu vitamina D3. Pentru doza dumneavoastră individuală, vă rugăm să vă consultați medicul sau terapeutul.

Atunci când se iau preparate DOAR pe baza de vitamina D, Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară propune 100 μg de vitamina D3 zilnic pentru persoanele cu vârsta incepand cu 11 ani și 50 μg de vitamina D până la vârsta de 10 ani, ca fiind tolerabile. Aceste cantități se referă doar la aportul de vitamina D din toate alimentele fara vitamina k2, inclusiv suplimente cu vitamina D. Cu un aport zilnic regulat de peste 100 μg de vitamina D, pot apărea reacții nedorite precum formarea de pietre la rinichi sau calcificarea arterelor. Cu obiceiurile alimentare obișnuite, totuși, acest lucru este posibil în prezent doar prin aportul excesiv de preparate cu vitamina D. Din motive de sănătate, totuși, pot fi indicate niveluri mai mari de aport de vitamina D3 cu vitamina K2.

Da, produsul nostru Vitamina ulei D3 (forte) Dr. Jacob’s poate fi luat și în timpul sarcinii.

Vitamina ulei D3 (forte) Dr. Jacob’s: Copiii incepand cu varsta de 1 an pot lua 1 picătură/ zi, sugarii de la 3 luni 1 picătură la fiecare 2 zile.
Dacă este necesară o doză mai mare, vă rugăm să clarificați acest lucru cu medicul copilului dvs., ținând cont de valorile serice respective.

Vitamina ulei D3 (forte) Dr. Jacob’s: Pentru copiii cu vârsta de 11 ani și peste, 1 picătură/ zi.

Asigurați-vă că nu lăsați suplimentele alimentare la îndemâna copiilor mici.

Nu. Producția de vitamina D vegană din lichen este de multe ori mult mai costisitoare decât din grăsimea de lână și produsul final nu poate fi distins analitic de forma vegetariană D3. Datorită prețurilor ridicate ale materiilor prime, folosim această vitamina D3 vegană din licheni doar ocazional și numai în produse care conțin cantități relativ mici de vitamina D3. De exemplu, în prezent in Pulberea de bază Dr. Jacob’s .

Studiile arată clar că, fără adăugarea de tocoferoli, vitamina D se degradează grav prin oxidare (Hemery et al., 2015). Produsele fără antioxidanți conțin așadar din ce în ce mai puțină vitamina D. Fie conținutul de vitamina D este prea scăzut atunci când se atinge data maximă înainte de expirare, fie se folosește o supradoză, care este procedura obișnuită în industrie.

O supradoză necunoscută de vitamina D crește riscul de aprovizionare excesivă cu vitamina D.

Se poate lucra fără supradozaj și prin conținut exact de vitamina D deoarece am efectuat numeroase teste pe termen lung asupra stabilității uleiurilor noastre vitaminice și le putem verifica și garanta.

Acizii grași din uleiul de cocos MCT sunt foarte stabili la oxidare. În plus, s-a adăugat vitamina E la Vitamina ulei D3 (forte) Dr. Jacob’s pentru a crește și mai mult stabilitatea. Alte uleiuri nu sunt nici pe departe la fel de stabile.

Nu ați primit răspuns la întrebarea dvs.?
Întrebați aici:

1Tripkovic et al. (2017) ↩ 2Vitamin K unterstützt die Erhaltung normaler Knochen↩

*Die tägliche Einnahme von 800 I.E. Vitamin D aus allen Quellen führt bei älteren Menschen ab 60 Jahren zu einer Verminderung des Sturzrisikos in Zusammenhang mit körperlicher Instabilität und Muskelschwäche. Insbesondere bei Männern und Frauen ab 60 Jahren sind Stürze ein Risikofaktor für Knochenbrüche.