Vitamina DEKA ulei

Pentru protectia imunitara si a membranelor mucoase

Cu toate cele patru vitamine solubile în grăsimi într-o singură picătură:

Vitamina D3, E, K2, A

Vitamina A pentru membranele mucoase (intestine, căile respiratorii) și E pentru protecția celulelor

Vitamina DEKA

Vitamina DEKA ulei
Sinergia vitaminelor pentru Protectie imunitara si a mucoaselor

 • 1 produs – toate cele patru vitamine liposolubile (vitamina D3, E, K2, A)
 • Bun pentru oase, sistemul imunitar, membranele mucoase (intestine, tractul respirator), diviziunea celulară și protecția celulelor
 • 640 de porții pe sticlă
 • Biodisponibilitate ridicată – vitamine liposolubile în ulei
 • Fabricat in Germania cu vitamine din Europa de calitate farmacopea
 • vegetarian

Comandă din magazinul
Comunitatii Tiroida Romania

Și mai multă putere pentru sistemul tău imunitar

Vitamina ulei DEKA Dr. Jacob’s este ideală pentru oricine vrea să facă și mai mult pentru sistemul lor imunitar. Pe lângă vitamina D, Vitamina ulei DEKA contine si o altă vitamină a cărei importanță pentru sistemul imunitar nu trebuie subestimată: vitamina A

O suplimentare adecvată este importantă deoarece vitamina A are funcții importante în sistemul nostru imunitar. Vitamina A este implicată în formarea și activarea multor celule imunitare (de exemplu, anticorpi și celule albe din sânge). În multe celule, vitamina A funcționează sinergic cu vitamina D, deoarece receptorii de vitamine respectivi fuzionează între ei.

Important de știut: Vitamina A contribuie și la diferențierea normală a celulelor. Prin diferențierea celulelor, celulelor li se atribuie o sarcină specifică în organism.

Vitamina A este, de asemenea, necesară pentru integritatea celulelor epiteliale din organism și, prin urmare, este importantă pentru menținerea membranelor mucoase. Celulele epiteliale formează țesuturi de suprafață pe piele, în vasele de sânge și limfatice și în mucoasa intestinului și a căilor respiratorii.

Pe lângă vitamina A, vitamina E este importantă pentru sănătatea celulelor. Vitamina E protejează celulele de stresul oxidativ.

Vitamina D3 și K2 este importantă pentru menținerea oaselor. Vitaminele lucrează împreună pentru a stoca calciul în oase. Vitamina K2 cu lanț lung (all-trans MK-7) are o stabilitate semnificativ mai bună (timp de înjumătățire de aproximativ 3 zile) decât vitamina K1 (timp de înjumătățire 1-2 ore).

Citiți mai multe despre producția și calitatea vitaminei K2 aici:
Vitamin K2 In Dr. Jacob’s Produkten

88% dintre germani nu au un nivel bun de vitamina D

Doar 12% din populația germană are un nivel de vitamina D peste 75 nmol/l, ceea ce este considerat optim de experți și de Societatea Endocrină (una dintre cele mai vechi și mai importante organizații medicale din lume).

Organizația recomandă adulților: aport zilnic de 37,5–50 μg (1500–2000 UI) de vitamina D.

Pentru a atinge niveluri serice de vitamina D de ≥ 75 nmol/L (≥ 30 ng/mL), persoanele cu vârsta de 70 de ani și peste ar trebui să suplimenteze zilnic cu 100 μg (4000 UI) de vitamina D, conform recomandărilor Societății Medicale pentru Geriatrie din SUA. Medicament.

Potrivit Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară (EFSA), această doză este considerată sigură pentru persoanele cu vârsta de 11 ani și peste.

Dr. Jacob’s Vitamina ulei DEKA – beneficiile dvs

Vitaminele pe care le conține contribuie la următoarele funcții normale ale corpului:

Vitamina D susține:

Vitamine D und K wirkungen bei Knochen und Zahne

Conservarea oaselor și a dinților

 

Vitamine D und K wirkungen bei calcium im blut

Nivel normal de calciu din sânge

Vitamine D und K wirkungen auf Immunsytem

Funcția sistemului imunitar

Vitamine D und K wirkungen an von Calcium Phosphor

Absorbția și utilizarea calciului și fosforului

Vitamine D und K wirkungen bei kinder

Creșterea sănătoasă și dezvoltarea oaselor la copii

Vitamine D und K wirkungen an Muskelen

Păstrarea funcției musculare

Vitamine D und K wirkungen an Zellteilung

Funcția diviziunii celulare

Reducerea riscului de căderi*

*Aportul zilnic de 800 UI de vitamina D din toate sursele duce la o reducere a riscului de căderi asociat cu instabilitatea fizică și slăbiciune musculară la persoanele în vârstă de 60 de ani și peste. Căderile sunt un factor de risc pentru fracturi, în special la bărbați și femei cu vârsta peste 60 de ani.

Vitamina E susține:​

Vitamina K susține:​

Zellschutz

Protecția celulelor împotriva stresului oxidativ

Vitamine D und K wirkungen bei Knochen und Zahne

Conservarea oaselor

Vitamina A susține:​

Vitamine D und K wirkungen auf Immunsytem

Funcția sistemului imunitar

33214677 - human health immune system strong antibody stick figure pictogram icons

Conservarea pielii și a mucoaselor

Sehkraft

Conservarea vederii

Vitamine D und K wirkungen an Zellteilung

Funcția de diferențiere celulară

Ce avantaje are Vitamina ulei DEKA Dr. Jacob's?

Dr. Jacob's Vitamina ulei DEKA

Avantaje:
 • Cel mai bun raport pret performanta
 • Raport optim (1:1) de vitamina D3 și K2
 • Doza ideală de vitamina A
 • 600 de porții pentru întreaga familie
 • Picăturile pot fi dozate individual - și pentru copii
 • Vitamina K2 din sinteza organica sub forma all-Trans MK-7
 • Stabilitate ridicată pe termen lung datorită familiei naturale a vitaminei E
 • Biodisponibilitate ridicată datorită uleiului MCT ca bază
 • Fabricat și testat independent în laborator în Germania

Alte produse

Dezavantaje:
 • Pret mai mare sau portii mai mici
 • Raport inegal dintre vitamina D3 și K2
 • Fie fara, fie prea multa vitamina A
 • Mai puține porții, sunt necesare mai multe preparate
 • Adesea tablete - nepotrivite pentru copii
 • Vitamine sintetice, vitamina K2 cu un continut ridicat de cis
 • Fără sursa naturală de vitamina E
 • Biodisponibilitate mai scăzută
 • Fabricat parțial în străinătate la standarde scăzute

Sinergie sistemul tau imunitar

Dr. Jacob's Vitamina ulei DEKA  &
Vitamina C & Zinc Fosfolipid – Lipozomal, 150gr

Susține funcționarea normală a sistemului imunitar cu vitamina D și vitamina A din Vitamina ulei DEKA, precum și vitamina C și zinc din fosfolipidele vitaminei C.
5/5
inkl. MwSt. Versandkostenfrei
Dr. Jacob's Vitamin DEKA Öl Inhalt: 20 ml (122,40 € * / 100 ml)
Dr. Jacob's Vitamin-C-Phospholipid Inhalt: 150 g (9,78 € * / 100 g)

Întrebări frecvente despre vitamina DEKA

Per porție (1 picătură) Vitamina ulei DEKA conține 20 µg vitamina D3, 12 mg tocoferoli (4 mg vitamina E), 20 µg vitamina K2 și 240 µg vitamina A.

Vă recomandăm 1 picătură pe zi. Societatea Germană pentru Nutriție recomandă adulților aportul zilnic de 800 UI (20 μg) de vitamina D în absența sintezei endogene.Această cantitate este conținută în 1 picătură de Dr. Conține uleiul DEKA Vitamina lui Jacob. Din motive de sănătate, totuși, pot fi indicate niveluri mai mari de aport de vitamina D.

Valoarea vitaminei D din sânge trebuie luată ca bază pentru dozarea corectă a preparatelor cu vitamina D3. Vă recomandăm să coordonați doza individuală cu medicul dumneavoastră, deoarece o supradoză de vitamina D poate duce la reacții adverse.

Da, produsul nostru Vitamina ulei DEKA Dr. Jacob’s poate fi luat și în timpul sarcinii.

Potrivit EFSA, doza zilnică maximă de vitamina A (din toate sursele) este de 3000 μg RE. Acesta se ia doar cu 10 picături de ulei de vitamina DEKA. Aportul suplimentar poate apărea prin alimente (de exemplu, pește de mare, ouă, produse lactate; tipuri de legume și fructe verzi, galbeni și roșii).

Recomandăm copiilor sub 1 an să ia Vitamina ulei D3K2 (1 picătură la două zile). Copiii peste 1 an pot lua zilnic 1 picătură de Vitamina ulei DEKA. O doză mai mare trebuie discutată cu medicul copilului.

Acizii grași din uleiul MCT sunt foarte stabili la oxidare. Vitamina E este, de asemenea, adăugată produsului Vitamin DEKA Oil pentru a crește și mai mult stabilitatea. Alte uleiuri nu sunt nici pe departe la fel de stabile.

Studiile arată clar că, fără adăugarea de tocoferoli, vitamina D se degradează grav prin oxidare (Hemery et al., 2015). Produsele fără antioxidanți conțin așadar din ce în ce mai puțină vitamina D în timp. Fie conținutul de vitamina D este prea scăzut atunci când se atinge data maximă înainte, fie se folosește o supradoză, care este procedura obișnuită în industrie. O supradoză necunoscută de vitamina D crește riscul de suplimentare excesivă cu vitamina D.

Putem lucra fără supradozaj și cu conținutul exact de vitamina D deoarece am efectuat numeroase teste pe termen lung asupra stabilității uleiurilor noastre vitaminice și le putem verifica și garanta.

Nu.

Producția de vitamina D vegană din lichen este de multe ori mai costisitoare decât din grăsimea de lână și produsul final nu poate fi distins analitic de forma vegetariană D3. Datorită prețurilor ridicate ale materiilor prime, folosim această vitamina D3 vegană din licheni doar în produse care conțin cantități relativ mici de vitamina D3. Acesta este de exemplu pentru Pudra de bază Dr. Jacob’s plus.

Vitamina D3 folosită este obținută prin iradierea cu lumină UV a cerii de lână (lanolină), care provine din lâna de oaie de la animale vii. Sunt necesare doar aproximativ 0,02 g de lanolină pentru a produce vitamina D per sticlă de ulei de vitamina D3K2. Vitamina D3 din lanolină este cea mai eficientă și mai bine studiată formă de vitamina D. Vitamina D3 de înaltă calitate este produsă în calitate de farmacopee în Germania.

Nu ați primit răspuns la întrebarea dvs.?
Întrebați aici:

1Tripkovic et al. (2017) ↩ 2Vitamin K unterstützt die Erhaltung normaler Knochen↩

*Die tägliche Einnahme von 800 I.E. Vitamin D aus allen Quellen führt bei älteren Menschen ab 60 Jahren zu einer Verminderung des Sturzrisikos in Zusammenhang mit körperlicher Instabilität und Muskelschwäche. Insbesondere bei Männern und Frauen ab 60 Jahren sind Stürze ein Risikofaktor für Knochenbrüche.